Tąvakar kiekvienas klubo lankytojas galės stebėti „Eurovizijos“ dainų konkursą ir palaikyti į finalą patekusį Sasha Son(g). Po gimtadienio sveikinimo ceremonijų ir didelio disco muzikos užtaiso „Roller“ klube – tiesioginė transliacija iš Maskvos.

Žinoma, nereiktų pamiršti ir kitų muzikinių aspektų. Visą vakarą su disco muzika žmones šildys didžėjus Matthew Glow, kuris savo repertuare dažniausiai groja tik breaks stiliaus muziką, tačiau klube „Roller“ kartojasi tendencijos – didžėjai klube savitai bando pateikti disco stilių.

O didžiausia naujiena yra ta, jog naujai atidarytoje, tačiau visiems klubo lankytojams gerai žinomoje erdvėje, veiks antra muzikos salė, kurioje karaliaus augantis klaipėdiečių-vilniečių house muzikos tandemas: habby, froo ir smalltownboy, spėję nustebinti tiek visko mačiusius klubo lankytojus, tiek sužavėję įvairiausiuose klubose besilankančią publiką

Jie žada išskirtinius deep, soulful, funky house muzikos rinkinius.

„Sunku numatyti rezultatą: aš švęsiu savo gimtadienį klube, kuriame dar nesu praleidęs nei vieno vakarėlio, visi žiūrės „Euroviziją“, vienoje scenoje gros tikras disco, kitoje scenoje didžėjai išjudins publiką su house muzika, negana to, vyks važinėjimasis riedučiais, kažkas plieks stalo futbolą. Džiaugiuosi dėl to, kad bus daug žmonių, nes su dovana man, kad ir minimalia – įėjimas bus nemokamas“, - būsimo gimtadienio nuotaikomis klubo pranešime spaudai dalinasi Rolis Roll.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją