Daugiau kaip ketverius metus 35 metų L. M. Presley kartu su firma "Capitol Records" rengė savo muzikinį debiutą. Su ja bendradarbiavo anksčiau su Alanis Morissette (Alanis Moriset) dirbęs prodiuseris Glenas Ballardas (Glenas Balardas). Daugumą iš naujojo albumo dainų, atskleidžiančių tam tikrą polinkį į savistabą, parašė pati L. M. Presley.

Los Andželo radijo stočių programų direktoriai teigia, kad ji pademonstravo esanti rimta atlikėja. "Billboard" žurnalas rašo, kad pirmasis legendinio dainininko dukters albumas "yra daug geresnis negu daugelis tikėjosi". Anot "Los Angeles Times" kritiko, L. M. Presley norėjo įrodyti ir įrodė, kad su ja reikia skaitytis.

"Įrašinėdama šį albumą aš išmaišiau iš tikrųjų daug tamsių savo gyvenimo užkampių, - neseniai per interviu spaudai pasakė L. M. Presley. - Norėjau, kad žmonės susidarytų įspūdį apie mane pagal mano muziką, o ne tai, ką skaito bulvariniuose laikraščiuose".

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją