Kalėdinė dainos "Spalvoti sapnai" versija radijo singlu buvo išleista gruodžio mėnesio pabaigoje ir trijose radijo stotyse - "Lietus", "Tau" ir "FM99" - pakilo iki pirmosios vietos.

Albumo pristatymo proga M.P.3 ketina surengti A.Mamontovo koncertinį turą ne tik Lietuvoje, bet ir užsienio šalyse.

Turą A.Mamontovas turėtų pradėti nemokamu koncertu Vilniuje ant Tauro kalno albumo išleidimo dieną - gegužės 5-ąją.

Albumą "Beribiam danguje" Andrius Mamontovas įrašinėjo net septynis mėnesius. Kartu su juo įrašų sesijoje dalyvavo buvęs grupės "Foje" muzikantas Arnoldas Lukošius. Buvo įrašyta keturiolika kūrinių, iš kurių dešimt pateks į naująjį albumą.

"Beribiam danguje" taps aštuntuoju Andriaus Mamontovo studijiniu albumu. Ankstesnis albumas "O, meile!" buvo išleistas praėjusių metų birželio mėnesį. Jame skambėjo daugiausia ankstesniais metais sukurtos ir įrašytos dainos, tuo tarpu "Beribiam danguje" sudaro visiškai nauji kūriniai.

Auksiniu tapęs diskas "O, meile!" buvo parduotas 15 tūkst. kopijų tiražu ir Andriui Mamontovui pelnė gausybę apdovanojimų - tris "Bravo" žvaigždes už geriausią dainą, geriausią albumą ir geriausią atlikėją, "Radiocentro" ordiną geriausio atlikėjo nominacijoje ir Lietuvos radijo diplomą populiariausios praėjusių metų dainos rinkimuose.

Praėjusiais metais Andrius Mamontovas surengė 20 koncertų, kuriuos aplankė apie 14 tūkst. žmonių.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją