“Gyva idėja” welcome’s to the 60’s” projekte, kurį visi norintys galės pamatyti jau šį ketvirtadienį, kokteilių bare “L’amour”, Vilniuje, be atlikėjos Mios pasirodys net 40 atlikėjų ir muzikantų.

Legendinio Franko Sinatros dainą uždainuos taip pat populiarumo nestokojantis Ruslanas Kirklinas. Išvysime ir nesenai startavusį duetą Onsa su Asta Pylipaite.

60-ųjų metų populiariausius kūrinius atliks scenos grandai - grupė „Rondo“, daininkas Soliaris.

Neįprastame tercete pamatysime ir atlikėją Evą. O šiek tiek klubinės kultūros įneš grupė “South eXpress” su Anatolijumi priešakyje. Visiems atlikėjams akomponuos roko grupė “Age”.

“Gyva idėja” projektų iniciatoriai teigia, kad jų organizuojami renginiai remiasi idėja, vienija muziką, gyvai grojantį instrumentalą, norus ir idėjas.

Vilniuje startuosiantį muzikinį projektą netrukus galės pamatyti bei išgirsti ir kitų miestų gyventojai. Jau nuo gegužės pabaigos planuojamas “Gyva idėja” welcome’s to the 60’s” koncertinis turas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją