Nenuilstančio televizijos laidų vedėjo bei atlikėjo koncerte netrūko ir pramogų pasaulio atstovų: Martynas Starkus, Paulius Skučas, Šorena, Agnė Šemberienė bei daugelis kitų su šypsenomis lingavo pagal puikiai pažįstamų dainų melodiją.

Po kelio operacijos vis dar sveikstantis M.Mikutavičius įvaizdžiui didelio dėmesio neskiria - koncerto metu vyras scenoje plaikstėsi su plačiomis juodomis treninginėmis kelnėmis ir baltais marškiniais.

Skambant turbūt vienai gražiausių Marijono dainų „Aš miręs“, publika aistringai kartojo kiekvieną dainos žodį taip išreikšdama padėką už puikų kūrinį. Aplodismentų jūra ir iškeltos rankos – tokia buvo vakaro svečių reakcija į Marijono staigmeną – prie koncerto porai dainų iš roko operos „Jūratė ir Kastytis“ prisijungusią Aistę Smilgevičiūtę.

„Tai nemirtingas, nepaprastai jautrus duetas“, - su ašaromis akyse kalbėjo koncertą stebėjusi mergina.

Šia staigmena M.Mikutavičius neapsiribojo, kiek trankesnis akibrokštas programoje – grupės „ŽAS“ ir Marijono duetas. Pats atlikėjas tai įvardino sugrįžimu į senus gerus laikus.
Trečioji staigmena – ant scenos savo vokalinius sugebėjimus demonstravo atsitiktinai iš publikos parinkta mergina. Ji, pritariant Marijonui ir visai salei, atliko iki gyvo kaulo žinomą dainą „Ant kalno mūrai“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją