Todėl nuo gegužės 2 dienos laisvalaikio centre GCW įsikūręs „Champagne Bar“ persivadino į labiau artimą pavadinimą „House of Music“ (Muzikos namai). Po šiais jaukiais žodžiais paslėpta visa vilniečių jau pamėgtos pasilinksminimų vietos koncepcija, kurioje didžiausias dėmesys bus skiriamas gerai ir kokybiškai muzikai.

Naujas vardas suteiks daugiau laisvės

Per paskutinius pusę metų buvusiame „Champagne Bar“ kiekvieną savaitgalį gyvai koncertavo Jurga, „Antis“, „Lemon Joy“, Linas Adomaitis, „Bix“, Marijonas Mikutavičius, „Biplan“, „Empti“, Mantas, Stasys Povilaitis, Jurgis Didžiulis ir Erica Jennings, „Pieno Lazeriai“, „Skamp“, Vaidas Baumila, Sasha Son, Justas, „Suicide DJs“ bei daugelis kitų.

„Pastaruoju metu gyvos muzikos namais tapusio „Champagne Bar“ pavadinimas tikrai nebeatitiko turinio. Būtent dėl šios priežasties ir keičiamas pavadinimas, kad jis tiksliai ir geriau atspindėtų dabar čia vystomą veiklą“, - pranešime spaudai pokyčius vardino „House of Music“ vadovas Martynas Tyla.

„Džiaugiuosi, kad naujasis baro vardas sujungs visus muzikos stilius ir žanrus. Laisvesnėje Muzikos namų scenoje bus galima pamatyti ne tik garsiai aptarinėjamas grupes ar atlikėjus, bet ir talentingus naujokus ar net underground scenos atstovus. Dar viena naujiena, į visus „House of Music“ renginius, kuriuos mes patys organizuosime, įėjimas nieko nekainuos“, - tęsia M. Tyla.

Nuo popso iki repo – gyvu garsu

Gegužės mėnesiams suplanuota keliolika įdomių renginių bei koncertų. Jau netrukus „House of Music“ scenoje bus galima išvysti labai Lietuvoje populiarius projektus „Tabami goes U2” ir „Tabami goes Queen“, o taip pat „El Fuego“, ,Alano Chošnau albumo pristatymą. Gegužės 14 ir 16 d. „House of Music“ kvies tiesiogiai stebėti „Eurovizijos“ finalus iš Maskvos bei audringai palaikyti šiais metais konkurse dalyvaujantį Sasha Son.

O jau gegužės 15 d. laukia esminė Muzikos namų pavasario naktis - įspūdingų svečių iš Vokietijos „Club des Belugas“ koncertas. Muzikos mylėtojai pirmą kartą Lietuvoje galės gyvai išgirsti vieną įdomiausių šių dienų nujazz, lounge muzikinį projektą Europoje. Iškalbinga, kad „Club des Belugas“ kūriniai skambėjo beveik penkiuose šimtuose rinkinių, tarp kurių visame pasaulyje žinomi „Hotel Costes“, „Brazilectro“, „Saint Germain des Pres Café“, „Café de Paris“ ir kiti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją