1987-aisiais JD Twitch, kurio tikrasis vardas - Keith McIvor, ėmė didžėjauti. Dar po dešimties metų jis su kolega JG Wilkes pradėjo rengti vakarėlius Glazgo klube „Sub Club“, mat tuomet jiems atrodė, kad mieste nieko įdomaus nebevyksta...

„Optimo“ vardu pavadintas projektas pavyko puikiai ir vyksta iki šios dienos kiekvieną sekmadienį. Ištikimi savo koncepcijai vyrukai visuomet kviečiasi groti ne didžėjus, o gyvus atlikėjus. „Optimo Espacio“ yra groję tokie vardai ir pavadinimai, kaip „Franz Ferdinand“, „Chicks on Speed“, „Datarock“, Grace Jones ir net Richie Hawtin, rašoma klubo išplatintame pranešime.

Būdami puikūs vakarėlių organizatoriai, abu „Optimo“ vaikinai yra ir ne prastesni didžėjai, skraidantys į vakarėlius visame pasaulyje. Abu jie išties eklektiški, nevengia patys remiksuoti ir pertvarkyti patinkančius kūrinius savaip, todėl neįmanoma ir nevalia jų „pakišti“ po vieno stiliaus vardu.

Prieš keletą metų JD Twitch jau viešėjo Vilniuje. Tuomet jis paliko nepamirštamų ir pirmą kartą girdimų įspūdžių „Gravity“ lankytojams.

Dalis jų, dar neišėjusių į pensiją, šeštadienį neabejotinai apsilankys „Woo“. Šiame klube, beje, yra grojęs ir antrasis „Optimo“ narys JG Wilkes, tad JD Twitch jau žino, ko tikėtis.

Drauge su JD Twitch gros, šoks ir dainuos bei patirties semsis du „Woo“ senbuviai - jau kuris laikas Vokietijoje gyvenantis Mantas T. („Partyzanai“) bei Saulty iš kolektyvo „Downtown Party Network“.

Nors šokiai prasidės standartinę 22 valandą, klubas „Woo“ visus kviečia ateiti daug ankščiau. Juk gegužės 2-oji, šeštadienis - jau tradicinė Gatvės muzikos diena. Nuo antros valandos popiet šalia Radvilų rūmų esančioje aikštelėje, kur įprastai būriuojasi „Woo“ lankytojai, gros net kelios grupės ir atlikėjai.

Popietę pradės rokeriai „Flamingo“, po poros valandų mikrofonus perims „Skamp“, o 18 val. gatvės koncertą baigs „InCulto“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją