Turas per Lietuvą – itin sėkmingas

Kovą penkis Lietuvos miestus apkeliavo turas, kuriame buvo pristatytas ne tik naujausias Mario Basanov, Vidžio ir Jazzu singlas „Who’s Shot The Silence?!“ bei jo versijos, bet ir naujas muzikinis ženklas „Silence“. Pradėtas Kaune, turas didžiausio pasisekimo sulaukė Vilniuje, kur Mario Basanov, Vidžio, Jazzu, Saulty, Few Nolder ir Martin Virgin pasveikinti susirinko beveik 700 žmonių, tada tęsėsi Klaipėdoje ir Marijampolėje, kol pačioje mėnesio pabaigoje finišavo Druskininkuose.

Kiekviename aplankytame mieste skambėjo ne tik originali „Who’s Shot The Silence?!“ versija, bet ir jau minėtų draugų sukurtos ne mažiau ypatingos kūrinio variacijos, taip pat įtrauktos į originaliu įpakavimu stebinantį CD singlą. Prie šios kompanijos ką tik prisijungė ir „Despotin‘ Fam“, atstovaujantis prodiuseris, reperis, didžėjus bei radijo laidų vedėjas Vaiperis, sukūręs urban stiliaus versiją.

Jazzu ir „Despotin‘ Fam“ tęsia bendradarbiavimą

Besižavintys išskirtiniu Londone džiazo vokalą studijuojančios ir solinį albumą rengiančios vokalistės Justės Arlauskaitės - Jazzu balsu „Despotin‘ Fam“ pakvietė ją prisijungti prie dar vieno projekto. Jie prikėlė savo laiku kultinį lietuviškos elektronikos kūrinį – buvusio „Exem“ nario Mato Petriko - Matisse prieš dešimtmetį albume „Naktis prieš pat miškus“ išleistą „Noriu rėkt“ .

Naujoji kūrinio versija jau sėkmingai sukasi radijo stočių eteryje. Ją, kaip ir naująjį „Who’s Shot The Silence?!“ remiksą Vaiper bei Jazzu gyvai pristatys „Silence Night“ vakarėlio metu, rašoma vakarėlio organizatorių pranešime spaudai.

Specialios draugų programos

Be gyvo Vidžio, Mario Basanov bei Jazzu pasirodymo ir naujo „Despotin‘ Fam“ kūrinio premjeros, „Silence Night“ lankytojų balandžio 30-ąją laukia ir daugiau ypatingų garsų. Plokšteles kruopščiai derins komandos „Downtown Party Network“ narys ir ryškiausias lietuviškos new disco scenos atstovas Saulty. O debiutinį albumą britų kompanijoje „Planet Mu“ netrukus išleisiantis techno prodiuseris Linas Strockis - Few Nolder klube „Tarantino“ pristatys kitą, gilią ir kosminę, savo kūrybos pusę, simboliškai pavadintą „New Found Land“, kurią dar šiemet albumu įprasmins „Silence Music“.

Dovanos nuo Leon Somov

Gražia „Silence Nights“ tradicija tampa skaitmeninės vaizdo ir garso dovanos. Šįkart muzikinius, komandos Geri filmai vaizdais apipavidalintus, linkėjimus siųs ilgametis Jazzu studijos partneris Leon Somov, taip pat „Silence“ šeimos narys. Jazzu ir Leon Somov duetas, beje, taip pat netrukus savo bendrą kūrybą įprasmins albumu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją