Adam Bomb (tikrasis vardas Adam Brenne) biografija – tai tarsi spalvingas visų laikų roko žvaigždžių gyvenimą aprašantis žurnalas. Savo pirmąją grupę „Tyrant“ subūręs būdamas keturiolikmetis (joje dainavo vėliau „Queensryche“ vokalistu tapęs Geoff Tate), dar po metų paauglys prasibrovė į Edwardo Van Haleno kambarį Vašingtono viešbutyje prašydamas autografo, o už tai gavo ne tik tris valandas trukusią grojimo gitarą pamoką, bet ir įkvėpimą, kurio, pasak muzikanto, užteko visam gyvenimui.

Būdamas vos šešiolikos, įžūlusis Adamas dalyvavo perklausose, bandydamas tapti „Kiss“ nariu. Jis sugrojo tris dainas su roko legendomis, tačiau peržiūra nepavyko, ir Adamas persikėlė į Holivudą, kur dalinosi stogu su ambicingu jaunuoliu Jeff Isabelle, vėliau geriau žinomu, kaip vienas iš „Guns 'N' Roses“ įkūrėjų Izzy Stradlinas.

Pasak legendos, Izzy su savo draugu Axl Rose dar 1993-aisiais ketino pasikviesti Adamą į savo grupę, tačiau pastarasis atrodė „toks kietas ant scenos“, kad jie tiesiog neišdrįso jo paprašyti groti kartu, rašoma koncerto organizatorių pranešime spaudai.

Dar po metų Adamas pasirašė savo pirmąjį kontraktą ir pradėjo įrašinėti albumą "Fatal Attraction" kartu su AC/DC bosistu Cliff Williams, Billy Idol komandos nariais Gregg Gerson ir Phil Feit bei „Aerosmith“ gitaristu Jimmy Crespo. Gyvendamas Los Andžele, Adam Bomb apšildė tokias „thrash“ metalo legendas kaip „Armored Saint“ ir „Metallica“

Adamos biografijoje yra ir pasirodymai kartu su rokenrolo legenda Chuck Berry, „New York Dolls“ gitaristu Johnny Thunders bei 80-ųjų gitaros meistru Steve Stevensu, tačiau didžiausiu savo pasiekimu atlikėjas laiko Led Zeppelin bosisto John Paul Jones kvietimą dalyvauti solinio albumo „Thunderthief“ įrašuose.

Adam Bomb su Robertu Fripu iš „King Crimson“ buvo vieninteliai kviestiniai svečiai „Led Zeppelin“ legendos 2001-ųjų įraše.

„Mano muzika – tai senas geras rokenrolas su „glam“ roko elementais. Visi sako, kad gero rokenrolo nebėra, tačiau koncerte pamatysite ir išgirsite, kad visa tai tik kalbos! “ – entuziastingai kalbėjo šiuo metu itin aktyviai koncertuojantis Adam Bomb.

Nors jis išleido jau vienuolika albumų, dabar Niujorke gyvenantis muzikantas tikina, jog jam parako užteks dar vienuolikai, o koncerto metu žada neeilinį energijos ir muzikos užtaisą.

Scenoje dar išvysime ir lietuvius „Moondust“, bei latvių grupę „Screampiece“. Koncerto pradžia – 19 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją