Markas Wilkinsonas savo didžėjaus karjerą pradėjo 1990-aisiais studijoje „Shave Yer Tongue (Bracknell) & Passion (Maidenhead)”, vėliau tais pačiais metais perėjo į „Kensington’s Flying Records”, kur greitai tapo vadovo pavaduotoju. Čia jis sutiko DJ Rocky (Rokį) ir sukūrė garsiąją „The Problem Kids”. Greitai išgarsėjęs gera “house” stiliaus muzika Markas kartu su Rocky rengė įspūdingus šou savo šalyje ir užsienyje. Antrasis „The Problem Kids” albumas „My First Acid House” susilaukė visuotinio pripažinimo ir milžiniško pasisekimo.

Šeštadienio renginyje taip pat dalyvaus Lietuvos didžėjai: DJ Lauris Lee (Ryralio), DJ Marius Ivanoff ir DJ Mindaugėlis (PURE).

NOKIA progresyvios muzikos renginiai - naujausios šokių muzikos sesijos, kurių metu savo muziką pristato garsiausi pasaulio didžėjai. Tai tapo didžiausių pasaulio šokių klubų tradicija. Tokius renginius NOKIA organizuoja kasmet įvairiose pasaulio šalyse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją