Tai buvo bene vienintelis 49 metų dainininkės trečiąjį savo koncertą Lietuvoje pradėjusios "Creedence" daina "I wanna know have you ever seen the rain" ("Aš norėčiau žinoti, ar tu kada nors matei lietų") pageidavimas vakaro metu.

Visą likusį laiką Bonnie Tyler itin maloniai šypsojosi savo gerbėjams ir dėkojo už palaikymą net tuomet, kai minia jai nepritardavo.

"Ačiū, labai ačiū", - nors ir sunkiai ištardama, tačiau visą vakarą uoliai dėkojo Bonnie Tyler ir sulaukė iš tiesų didžiulio pasisekimo. Net prieš 23 metus skambėjusį pirmąjį jos "hitą" "Lost in France" ("Pasiklydęs Prancūzijoje") trečiadienį prisiminė beveik visi susirinkusieji. O po koncerto dainininkei, gausių publikos plojimų išprovokuotai, papildomai teko atlikti dar tris dainas.

Tačiau koncerto metu iš atlikėjos lūpų skambėjo ne tik geriausios jos dainos, bet ir atlikėjai patinkančių grupių, t.y. "Bee Gees", "Smokie" ir kitų, kūriniai.

Prieš 30 metų savo muzikinę karjerą pradėjusi Bonnie Tyler, nulipdama nuo scenos Vilniuje, sakė kad su muzika ji dar neatsisveikina ir dainuojanti tiek daug metų todėl, nes dainavimą savo gyvenime ji mylinti labiausiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją