Per interviu britų dienraščiui "Daily Mirror" 60 metų P.McCartney, kuris šiuo metu koncertuojantis Europoje, teigė, jog jis paprasčiausiai "leidžia žmonėms žinoti, kad dainos, kurias dainuoja šiandien, yra jo paties dainos".

Be to, jis pridūrė, jog visiškai neabejoja, kad jo draugas Johnas Lennonas (Džonas Lenonas) - prieš 23 metus nušautas ant savo namo Niujorke slenksčio - suprastų tokį sprendimą.

"Žinau, ką parašiau aš; tą žinojo ir Johnas, - laikraščio žurnalistams sakė P.McCartney. - Nedarau nieko blogo. Turėjome sutarimą, kad jei kada panorėsime, galėsime apkeisti pavardes vietomis užraše "Lennonas ir McCartney".

Žinomas muzikantas taip pat paneigė ištikimiausių "Beatles" gerbėjų tvirtinimus, jog jis juodina J.Lennono legendą. "Išėjo taip, lyg šokčiau ant Johno kapo, kas mane labai liūdina, nes esu didžiausias jo gerbėjas, - sakė jis. - Esu vaikinas, kuris jį geriausiai pažinojo... nenorėčiau, kad žmonės galvotų, kad bandau jį pažeminti".

Kiekvieno pasaulinio turo metu P.McCartney atlikdavo 22 "Beatles" dainas - beveik dvigubai daugiau, nei populiarioji britų ketveriukė kada nors yra pati sugrojusi per savo pasirodymus Didžiojoje Britanijoje.

Be tokių populiarių dainų, kaip "All My Loving", "Can't Buy Me Love" ir "She's Leaving Home", P.McCartney taip pat atlieka savo solines dainas bei dainas, kurias sukūrė kartu su grupe "Wings".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją