DELFI skaitytojams abi dainos versijas grupė dovanoja nemokamai. Jas galite parsisiųsti čia:

„Tai - dovana tiems, kurie po albumo “The music won’t stop” laukė klaipėdiečių naujų kūrinių.

Dainos įrašytos savarankiškai Islandijoje, nutraukus bet kokius kūrybinius saitus su prodiuseriais Gintaru ir Mindaugu Bendžiais“, - sako E.Lubys.

„Amberlife“ tampa nepriklausoma grupe ir jau planuoja naujojo albumo, kurio įrašai jau įpusėję, pasirodymą.

Kiek veliau gerbėjai galės ne tik klausytis “Deep Polar Night”, bet ir gėrėtis gražiausiais Islandijos vaizdais, kuriuos regėjo grupės nariai, bei menų sinteze, kurioje susiliejo Roberto Mickevičiaus, Edgaro Lubio fotografija ir dailininkės Medos Norbutaitės darbai.

Naujų pojūčių esant toli nuo Lietuvos kupinoje dainoje skambančių smuikų partijos įrašytos Reikjaviko katalikų bažnyčioje.

Nors grupės narius skiria ne vienas tūkstantis kilometrų, kūrybai susibūrė tie patys muzikantai: Islandijoje įsikūrę vokalistas Edgaras Lubys bei gitaristas Saulius Bartninkas ir Lietuvoje likę būgnininkas Valentinas Vaičius ir bosistas Paulius Rukas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją