Dainos autorius ir grupės „Lemon Joy“ lyderis Igoris Kofas sako esąs visiškai patenkintas naujos dainos skambesiu, kuriame susipina aistra, ironija, šiek tiek senoviškas skambesys ir lengvai jaučiamas griežtumas. „Ši daina ypatinga tuo, kad priešingai nei daugelis kitų dainų, buvo sukurta akimirksniu. Viso kūrybos proceso metu jaučiau neeilinę nuotaiką, kurios dėka ši daina ir tampa ypatinga“, – pranešime cituojamas Igoris Kofas.

Naujausias ir ilgai lauktas grupės kūrinys „Nekęsk manęs dar stipriau“ pirmą kartą buvo atliktas sausio mėnesį Vilniuje vykusiame soliniame „Lemon Joy“ koncerte.

Kol kas paskutinysis grupės studijinis albumas „1210“, kritikų pripažintas geriausiu ir brandžiausiu „Lemon Joy“ albumu, buvo išleistas lygiai prieš trejus metus. Šis albumas ne veltui buvo minimas tarp geriausiųjų tiek „Bravo“, tiek „Radiocentro“ apdovanojimuose, tad hitais tapusios dainos „Ne apie mus (Koks pašėlęs tempas)“, „Ten, kur mylėjau“, „Pirmosios gėlės (Baltoj tyloj)“, „Arčiau“, „Viskuo tikiu“ ir ankstesnių grupės albumų kūriniai per visus šiuos metus nebuvo pamiršti nei radijo stočių, nei gerbėjų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją