„Įprastinių koncertų metu dažniausiai muzika iki klausytojo ausų ateina pro įvairiausius garso filtrus, gitarų fūzus ir kitus skambesį paįvairinančius elektroninius prietaisus, - klubo pranešime spaudai aiškino koncerto organizatoriai. - Tuo tarpu akustinė programa – visai kitokia: čia instrumentai girdisi natūraliai, išryškėja jų ir balso skardumas bei skambesys, jaučiasi kontrastingesnė tylos ir skambesio sintezė.“

Būtent taip kovo 28-osios vakarą kiekvienas galės išgirsti „Dainų dainos“ konkurso nugalėtojo Sasha Son programą.

Pasimėgauti atlikėjo balsu uostamiesčio gyventojai jau turėjo progą daugiau nei prieš mėnesį klube “Dr.Who” įvykusios “Tabami Goes George Michael” premjeros metu. Tada pasirodymas susilaukė neeilinio dėmesio ir audringų plojimų. Nors dainininkas pastaruoju metu aktyviai koncertuoja visoje Europoje, net esant itin užimtam grafikui, atranda laiko užlipti ant scenos ir Lietuvoje.

Pristatinėjant konkursinį „Eurovizijos“ kūrinį „Love“ jam jau teko svečiuotis Ukrainoje, Latvijoje, Italijoje, o artimiausiu metu planuoja vykti į Olandiją, Airiją bei Maltą.

Uostamiestyje Sasha Son gyvai atliks žinomiausias savo dainas iš televizijos šou “Muzikos akademija”, taip pat keletą koverių, tarp kurių – ir George Michael; bei, be abejo, žinomiausią dainą “Pasiklydęs žmogus”.

Dainininkui koncerto metu talkins muzikantų grupė, kurie pagyvins pasirodymą bosine ir akustine gitaromis, klavišiniais bei perkusijomis.

Koncertas įvyks kovo 28 d., šeštadienį. Koncerto pradžia – lygiai 23.00 val. Durys atidaromos 22.30 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją