Drąsiais sceniniais sprendimais pasirodę LNK muzikos šou, šį kartą pora taip pat žada šokio, muzikos, teatro elementų kupiną programą. Jau tada prisijaukinę miuziklo žanrą, dainininkai ir toliau jį propaguos.

Evelina ir Leo atliks septynis specialiai jiems skirtus kūrinius, kiti, gerai žinomi, nuskambės naujai.

„Atlikėjų stiliumi rūpinsis stilistas Ruslanas Rybakovas, kuris puikiai supranta scenos reikalavimus“, - pasakojo Evelinos mama Jurga Anusauskienė.

Programos arba, kaip sako J. Anusauskienė, veikalo pavadinimas „Nėra to blogo, kas neišeitų į gera“ pasirinktas ne veltui. Jis jau kuris laikas siejamas su šiuo duetu, taip pat puikiai atitinka šio laikmečio dvasią. Tiesa, 30-aisiais, kurių stilistiką bandoma atkurti koncerte, taip pat buvo neramūs, krizės laikai.

„Kadangi klube „Niujorkas“ nėra gyvų instrumentų, mums labai reikėjo pianino. Atgabenome tokį seną, nugrotą.. Suksis vinilinės plokštelės, bus` juodai baltos tų laikų afišos su 30-ųjų teatro kalba. Specialiai ėjau į biblioteką ir archyvuose rinkau to meto specifinius žodžius“, - keletą detalių atskleidė J. Anusauskienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją