Bene dažniausiai iš lietuvaičių „Opus 3“ eteryje skambantis projektas „Driezhas“ pristatys ką tik išleistą albumą „Tolumoje“, o „Golden parazyth“ ir „Ele 7“ su charizmatiškąja vokaliste Marla Singer, kuri yra buvęs grupės „Sheezzanova“ balsas, įrodys, kad jie gali būti pirmieji, kada nors atstovausiantys Lietuvai Roskildės festivalyje.

“Šis turas skirtas tiems, kuriems “Opus 3” yra dalis gyvenimo. Tiems, kuriems domėtis kultūra taip pat natūralu ir savaime suprantama, kaip jauniems atlikėjams žinoti, jog geriausias jų koncertas dar ateityje”, - pranešime spaudai teigia radijo stoties “Opus 3” vadovas Darius Užkuraitis.

“Šiuo turu, mes raginame atsigręžti į tikruosius Lietuvos talentus, už kuriuos paaukotume visus savo laisvadienius”, - sako “Opus 3” radijo laidų vedėjas Richardas Jonaitis.

“Opus 3” turas prasidės kovo 27-ąją Vilniuje, kur trijose scenose pasirodys 12 grupių ir atlikėjų, o prie didžėjų pulto stos geriausias tandemas Pupa & Benua, minimalistas Ernestas Sadau ir už per didelę meilę disco muzikai iš mokyklos išmestas Martin Virgin.

Vakarėlyje dalyvaus gausus būrys diskžokėjų: Pupa & Benua, Ernestas Sadau, Martin Virgin, Uncle Roll, Richas; gyvai gros: Atika, Sweetsalt, Flamingo, Freaks on floor, Name Free, Driezhas, Viksva (Mikrokristal & Sym), Golden Parazyth, The Breezebloxxx, Migloko, Kondencuotas Pienas, Ele 7 & Marla Singer.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją