Atlikti legendinio dainininko George Michael dainas Sasha Son slapyvardžiu pasivadinusį Dimą Šavrovą pasirinkta neatsitiktinai. Jau Rusijos muzikos grandai Filipas Kirkorovas ir Valerijus Meladzė pastebėjo jo ir legendinio „Wham!” grupės vokalisto balso tembro ir dainavimo manieros panašumus, kuriuos išgirdo ir „Tabami“ renginio premjerose susirinkę žiūrovai.

„Tai buvo iššūkis man pačiam ir gera proga patikrinti savo jėgas. O stengtis norėjau jau vien dėl to, kad George Michael vienas iš stipriausių mano įkvėpėjų, kurio kūrinius dainavau nuo pat vaikystės. Po renginio premjeros sulaukiau daug teigiamų atsiliepimų bei padėkų už kokybiškai atliktą darbą ir tai man buvo didžiausias įvertinimas. Smagu, kad visur susirinko pilnos salės, kad žmonės dainavo kartu ir mane palaikė. Pavyko sukurti šiltą atmosferą, tad, tiek mes ant scenos, tiek publika, puikiai praleidome laiką,“ – džiaugėsi atlikėjas, kviesdamas visus, neabejingus George Michael kūrybai bei nebuvusius premjerose, į renginį balandžio 11 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją