Su išsivysčiusia priklausomybe kokybiškai muzikai, šokių aikštelę drebins „Čiuju Jo“ diskžokėjų vaikinų komanda. Dar visai nesenai audringai atšventę komandos nario Rom K gimtadienį, renginio metu pasirodys visi trys nariai: Robee, Element bei Rom K.

Pirmieji vakarėliai, „Čiuju jo“ vardu, startavo 2005 m. rudenį klube „Men‘s Factory“. „Nuo pat pirmo renginio jautėsi kitoks, savotiškas stilius, kuris daugelio lankytojų buvo iš karto palaimintas. Viena iš pripažinimo priežasčių - prioritetas kokybei,- sėkmės paslaptis atskleidė Rom K.

„Pabrėžiant renginių kokybę buvo sugalvotas ir pačio renginio šūkis – „Dėmesio! Išsivysto priklausomybė kokybiškai muzikai!“ Taip įsisiūbavo nuolatinis ir iki šių dienų žinomas - „Čiuju Jo“,- džiaugėsi diskžokėjų trijulė.

Kaip ir pirmame „Epochal renginyje“, pasirodys „M&D Substance“ bei „Revel Instance“ diskžokėjai, kartu ir Tomas M.

„Džiaugiamės galėdami tęsti epochą toliau, kokybiškais renginiais stengiamės burti išskirtinę žmonių auditoriją, vienyti ištikimiausius narius ir ateityje pasiekti kuo geresnius rezultatus“,- apie renginį kalbėjo diskžokėjai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją