„Barcode” kuriama nuotaika skatina susipažinti, bendrauti, įsilieti į naktinį šurmulį“, - atidarymo metu sakė naujojo baro savininkai Julius Paškevičius ir Viktoras Rybalko.

„Barcode“ atidarymo renginyje prie profesionalių barmenų komandos už baro prisijungė ir įmantriais kokteiliais svečius vaišino Egidijus Sipavičius, šokių eurovizijos nugalėtojai Gabrielė Valiukaitė ir Gintaras Svistunavičius bei kito vakaro svečiai.

Naujajame bare vienam vakarui savo studiją įkūrė ir dailininkas Vladas Mackevičiaus. Ne paslaptis, kad šio menininko paveikslais grožisi nemažai pasaulinio lygio šou verslo atstovų, tokių kaip Joe Cockeris, Vaya Con Dios, Roisin Murphy (Moloko), Filipas Kirkorovas, Ennio Morricone ir kiti.

„Face control“ bus

„Kiekvienas svečias naujuose mūsų namuose turi jaustis savas”, - sako baro savininkai, kurie patys čia leis visus savaitgalio vakarus. Tačiau į draugiškiausio Kauno baro vardą pretenduojantys „Barcode“ atstovai išduoda, kad „face control“ visgi bus.

„Barcode”, įsikūręs netoli Kauno Soboro, dirbs kiekvieną ketvirtadienį, penktadienį ir šeštadienį nuo 20-os valandos iki pat ankstaus ryto. Įėjimas į kokteilių barą bus nemokamas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją