Etatinis legendinės vokiečių gerojo hiphopo grupės „Blumentopf“ didžėjus ir prodiuseris prisidėjo prie visų šios grupės albumų ir koncertų. Galiausiai jis atrado save kaip solo atlikėją ir kuria elektroninį hiphopą – taip tarp geriausių pasaulio
beats
kūrėjų suspindėjo esminiame rinkinyje „Beat Dimensions“.

Solinio Sepalot albumo svečių spektras driekiasi nuo Niujorko ir Detroito iki Naujosios Zelandijos, o skambesys laviruoja tarp elektronikos, hiphopo, future pop ir electro twist. Juk „Compost Records“ renkasi tik geriausius, o Sepalot – vienas tokių.

Pagrindine sale kartu su Sepalot dalinsis žavioji Migloko, savo balsu jau spėjusi užhipnotizuoti ne vieną alkaną ausį. Jaunoji atlikėja buvo nominuota „Pravda“ naujokų apdovanojimuose kaip viena geriausių muzikos naujokų Lietuvoje ir išsinešė publikos simpatijų apdovanojimą. Scenoje ji kartu su savo muzikantais įtraukia klausytojus į nebanalios soul romantikos pinkles, rašoma vakarėlio organizatorių pranešime spaudai.

Ką tik pradėjusi koncertuoti Migloko specialiai „Despotin‘ Beat Day“ ruošia šį tą išskirtinio. Penktadienį pažadėjo atlikti nemažai dėmesio sulaukusį projekto „Cafeteria“ projekto kūrinį „Lovenote“, kurio dar niekas nėra girdėjęs gyvai.

„Despotin' Beat Club“ visuomet atiduoda pagarbą urban muzikos šaknims, todėl šįkart į renginį buvo pakviesti vieni nedaugelio tikrųjų funk ir soul retenybių kolekcionierių Lietuvoje. Tai - Žilvinas Noruišis ir Deneez iš „One Ear Stereo“ komandos. Šie veikėjai turi daug archyvinių įrašų pačiam išrankiausiam muzikos mylėtojui.

Galiausiai ritmo dienos torto žvakes uždegs ir užpūs Alex D. ir Vaiper, atstovaujantys „Despotin' Beat Club“ šventės rangovų biurui. Grietinėlė, braškės, žvakės ir gimtadienio nuotaika yra privalomi kiekvienam renginio lankytojui - „Despotin' Beat Day“ rekomenduojama švęsti taip, lyg tai būtų tavo gimtadienis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją