Jo agentų „Outside Organisation“ atstovė teigė: „Kol kas tik tariamasi, bet jei pavyks (įgyvendinti sumanymą), bus šaunu.“

Organizatoriams artimas žmogus teigė, kad liepą numatomi koncertai bus paskutinis M. Jacksono bandymas vėl tapti pasaulinio lygio žvaigžde.

Dainininkas gyveno tarsi atsiskyrėlis po to, kai prieš ketverius metus jam buvo iškelta byla dėl seksualinio vaikų išnaudojimo. Tiesa, jis buvo visiškai išteisintas.

Šaltinis teigė: „Tai paskutinis šansas praturtėti ir sumokėti didžiąją dalį skolų. Michaelas mano, kad praėjo užtektinai laiko ir visuomenė pamiršo skandalus.“

Vasarį „The Sun“ rašė apie tai, kad M. Jacksonas gydosi nuo MRSA (methicillin resistant Staphyloccocus aureus – meticilinui atsparus auksinis stafilokokas) viruso.

Todėl garsenybei teks prieš koncertus atlikti medicininę apžiūrą.

Pernai metų lapkritį Bahreino karaliaus sūnus padavė M. Jacksoną į teismą ir pareikalavo sumokėti 4,7 mln. svarų, kuriuos sumokėjo dalininkui už albumo įrašymą ir pasirodymus, tačiau albumas nepasirodė, o koncertų nebuvo.

Galiausiai Londone buvo pasiektas susitarimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją