Jau tuomet reiverių himnu pramintas kūrinys „Drop The Gun“ kėlė bangas ne tik „Love Parade“ festivaliuose bet ir didžiausiuose klubuose. Savitą stiliuką „įvaldęs“ D.O.N.S dabar pasirodymuose negaili jo paties remiksuotų devyniasdešimtųjų epochos hitų.

Ollie rankose atgijo „Technotronik“ trijulės gabalas „Pump Up The Jam“, Real 2 Real – “I Like to Move” ir daugelis kitų. Ką beišleistų iš Hamburgo kilęs virtuozas netrukus priglaudžia didžiausios įrašų kompanijos. Dėl savito electro-house skambesio tarpusavyje varžosi „Hed Kandi“, „Ministry of Sounds“ ir kiti gerai žinomi leidėjai, o tokios žvaigždės kaip Eric Morrilo, Pete Tong ar Roger Sanchez pastoviai suka jo perliukus savo pasirodymuose.

Ne viskas, ką šis prodiuseris groja pasiekia parduotuves, slapčiausi “šoviniai” paliekami tik šokių aikštelėms. Tai dar vienas išskirtinis bruožas dėl kurio, vos pasibaigus pasirodymui, įsisiautėję klubų lankytojai reikalauja sugrįžimo. To paties gali tikėtis ir susirinkusieji klube „Pacha“.

D.O.N.S Feat. Technotronic - Pump up the jam

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją