Tai – beveik dvigubai mažiau nei į šio turo koncertą Helsinkyje. Vienas žmogus negalės įsigyti daugiau 6 bilietų.

FBI koncertų klubo nariai turės galimybę bilietus į šį koncertą įsigyti trim dienomis anksčiau – nuo kovo 2 dienos. Įsiregistruoti į šį klubą galima nemokamai internete adresu www.fbi.lv/en.

Kompanija „Ticketpro“ šiuo metu veikia penkiolikoje valstybių. Per septyniolika gyvavimo metų ji pardavė per šimtą milijonų bilietų į įvairius renginius. Nuo 1992-ųjų metų nebuvo nei vieno didelio koncertų turo, kuriame nedalyvautų „Ticketpro“. Šios kompanijos koncertų sąraše yra „Rolling Stones“, „Pink Floyd“, Michaelas Jacksonas, „Metallica“, AC/DC, U2, Davidas Bowie‘is, Lenny Kravitzas, „Depeche Mode“, Robbie Williamsas ir daugelis kitų. Koncertas Taline kompanijai „Ticketpro“ taps aštuntuoju popmuzikos karalienės turo „Sticky & Sweet Tour“ koncertu, į kurį ji prekiaus bilietais.

Adresu www.ticketpro.lt įsigijus skaitmeninį bilietą į Madonnos koncertą bus galima jį iš karto arba vėliau nemokamai atsispausdinti. Už papildomą mokestį bus sudaryta galimybė bilietus gauti registruotu laišku nurodytu adresu.

Pirmąją prekybos dieną, kovo 5-ąją, nuo 10 valandos ryto iki 20 valandos bilietus į koncertą bus galima įsigyti ir kino centrų „Cinamon“ specialiose kasose Kaune ir Klaipėdoje. Kiekvienas bilietas į šį koncertą turės brūkšninį kodą, kuris bus nuskaitomas prie įėjimo į Dainų slėnį.

Koncerto Taline prodiuserio Peeterio Rebane nuomone, su „Ticketpro“ atėjimu į Baltijos šalių rinką bus atverstas naujas puslapis mūsų regione. „Turime reikalų su savo srities žinovais, kurie jau daugelį metų savo aukštu paslaugų lygiu įrodė, kad gali užtikrinti nepertraukiamą bilietų sistemos darbą net ir pačių didžiausių koncertų atveju, kai per trumpą laiką bilietus įsigyja dešimtys tūkstančių muzikos gerbėjų. Labai džiaugiuosi, kad atsiras ši patogi ir saugi bilietų sistema. Pirkti bilietus „Ticketpro“ bus taip pat paprasta, kaip ir naudotis interneto banku“, – „M.P.3“ pranešime spaudai sakė Peeteris Rebane.

Bilietas į koncertą Taline kainuos nuo 210 litų. Prekyboje taip pat bus 5 000 bilietų į fanų zoną, kurie kainuos 440 litų, ir 300 VIP bilietų, kurių kaina – 880 litų. Iš viso į koncertą bus parduota 70 000 bilietų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją