„Daugelis „melomanų“ ir „kritikų“ neretai piktinasi programomis, kurių metu perdainuojami pasaulinio lygio atlikėjų kūriniai, - pranešime spaudai dėstė „Dr.Who“ klubo atstovai, - Tačiau pripažinkite – kai kuriems gyvenime net neteks nueiti į Lenny Kravitz ar George Michael koncertą. Tai tiesiog galimybė išgirsti mylimą muziką gyvai.“

Neįmanoma suskaičiuoti, kiek gerbėjų turi legendinis „Wham!” grupės vokalistas George‘as Michaelas, tačiau virš 110 milijonų albumų kopijų parduotų per daugiau nei 20 metų trunkančią karjerą įrodo, jog šis atlikėjas yra išskirtinis.

Tokio atlikėjo kūrybos atlikimą galima patikėti tik ypatingiems muzikantams. Naujo sumanymo įgyvendinimui pasirinkę Sasha Son, „Tabami“ komandos nariai įžvelgė jo talentą ir neapsiriko: dainininkas įrodė savo pranašumą laimėjęs „Dainų dainos“ konkursą ir taip su kaupu išpildęs visų lūkesčius.

Tai, jog šio atlikėjo balsas gretinamas su G.Michaelo, nėra tik sutapimas: pats Sasha Son laiko šį legendinį dainininką vienu stipriausių savo įkvėpėjų.

„Jau nuo vaikystės klausau ir dainuoju jo dainas ir šis projektas - tai kelias atgal į mano vaikystę, jos prisiminimas, bet tuo pačiu metu – iššūkis bei didžiulis išbandymas, juk negaliu mylimiausio atlikėjo dainų atlikti blogai“, - sakė Sasha Son.

Premjeros metu skambės geriausios G.Michaelo dainos: „Star People 97“, „Fast Love“, „Outside“, „Freedom“ ir kitos. Dainininkui ant „Dr.Who“ klubo scenos talkins rekordinis muzikantų skaičius - net vienuolika profesionalių instrumentalistų.

„Tokie pasirodymai niekada nebūna vienodi. Grojant gyvai dažnai improvizuojama - dėl to kūrinys gali skambėti visiškai kitaip, - dėstė būsimo renginio privalumus organizatoriai, - Neabejojame, jog penktadienio koncerte sulauksime tikrai įdomių ir netikėtų akimirkų bei savotiškų kūrinių interpretacijų.“

Vakarėlio Vilniuje akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją