Į renginį šeštadienio vidurnaktį dainininkas atvyko iškart po „Dainų dainos” finalo – užėmęs pirmąją vietą, jis neturėjo laiko net pabendrauti su artimiausiais žmonėmis ir iškart skubėjo pas savo klausytojus.

„Atsiprašau, kad pavėlavau, dalyvavau „Dainų dainoje..“, - vos užlipęs ant scenos nusišypsojo Sasha Son. - Norėjau jums padėkoti už palaikymą. Neįsivaizduojate, kaip aš šiandien jaučiuosi“.

Netrukus, vieną po kitos atlikėjas dainavo garsiausius G. Michael kūrinius, kuriuos susirinkusieji karto kartu.

Ištikimi „Tabami“ renginių lankytojai stebėjosi ir gyrė dainininką, kad šis nebandė vaidinti pasaulyje garsios žvaigždės, o išliko savimi, be pompastikos, su puikia „Tabami“ komanda profesionaliai atliko jo kūrinius.

Visą renginį akylai stebėjo ne tik atlikėjo mama, bet ir garsios Lietuvos moterys su savo draugais - Atlanta, Jurgita Jurkutė, Skaiva.

Atsisveikinęs su klausytojais ir vėl sugrįžęs į sceną paskutiniam bisui, Sasha atliko vieną garsiausių G. Michael kūrinių „Freedom“, kurį po šūksnių teko kartoti dar kartą, jau be muzikos.

Daugiau įspūdžių iš „Tabami goes George Michael” - fotoreportaže:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją