„Meilė ir
trance
skambesiui būdinga euforija kelia panašius jausmus, todėl Valentino naktį nutarėme nuspalvinti būtent šios muzikos garsais. Pirmą kartą į klubą atvykstantis Andy Duguid garsėja gebėjimu
trance
skambesį subtiliai derinti su šiltais
progressive
akordais“, - pranešime spaudai sakė klubo „Exit“ atstovai.

Mėgstamiausias Tiesto prodiuseris

Sparčiai muzikinės karjeros laiptais kylančiam Andy Duguid gerų žodžių negaili daugelis pasaulio trance muzikos elito atstovų.

Populiarusis Tiesto D. Britanijos klubiniame žurnale „Dj Mag“ Andy Duguid įvardino savo mėgstamiausiu 2008-ųjų prodiuseriu. Nenuostabu – šio prodiuserio kūryba jau kelis metus iš eilės puošia garsiuosius Tiesto rinkinius „In Search Of Sunrise“. Nuo 2006 metų Andy Duguid produkciją leidžia būtent Tiesto priklausanti įrašų kompanija „Black Hole“.

Trance muzikos dievukas Armin van Buuren „Exit“ šeštadienio svečią vadina labiausiai pastebimu nauju talentu. Emocionalūs Andy Duguid kūriniai – dažni „svečiai“ ir tūkstantines minias sutraukiančiuose Paul van Dyk pasirodymuose.

„Po galais! Kaip lietingosios Škotijos gyventojas gali sukurti tokį nuostabų, saulėtą ir šiltą albumą?“, - klausė kritikai, 2008-ųjų pabaigoje pasirodžius Andy Duguid albumui „Believe“. Neabejotina, kad Valentino naktį klubą „Exit“ nuspalvins ne vienas kūrinys iš šio puikiai įvertinto debiutinio albumo.

Visos svajonės – didelės

Pats Andy Duguid nesikuklina ir neslepia turįs didelių ambicijų. „Norėčiau į pasaulį paleisti kūrinį, iškeptą kartu su Tiesto. Manau, kartu su Pryda galėtume sukurti tikrą šokių aikštelių monstrą. Visada turiu didelių svajonių, kodėl ne?“, - klausia pirmai savo kelionei į Lietuvą besiruošiantis „Exit“ svečias.

Savo tikslams pasiekti prodiuseriui pakanka ryžto ir užsispyrimo. Nuo 14 metų kuriantis Andy Duguid šiandien savo namuose įrengtoje studijoje praleidžia ne mažiau 12 valandų per parą.

„Taip pat svajoju apie didžiulius šou. Esu ne tik prodiuseris, bet ir atlikėjas. Manau, prisirps diena, kuomet būsiu pasiruošęs įgyvendinti savo didžiausią svajonę – pradėti rengti masiškiausius pasirodymus pasaulyje“, - sako Andy Duguid.

Tarp artimiausių didžėjaus, jau išmaišiusio Europos klubus, planų – surengti turą JAV šalyse. Andy Duguid taip pat nekantrauja su savo skambesiu supažindinti Indijos šokių aikšteles.

Artėjantis Andy Duguid pasirodymas – toli gražu ne pirmoji proga „Exit“ lankytojams susipažinti su karščiausiais pasaulio trance muzikos atlikėjais. Klubo šokių aikštelėje jau lankėsi tokios žvaigždės kaip Armin van Buuren, „Above & Beyond“, Ferry Corsten, Markus Schulz, „Gabriel & Dresden“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją