„Šis atlikėjas yra vienas iš nedaugelio dainininkų, kuris mane įkvepia kurti ir dainuoti toliau. Jau nuo vaikystės aš klausau ir dainuoju jo dainas ir šis projektas - tai kelias atgal į mano vaikystę, jos prisiminimas, bet tuo pačiu metu – iššūkis bei didžiulis išbandymas, juk negaliu mylimiausio atlikėjo dainų atlikti blogai“, - pranešime spaudai sakė Sasha Son.

Tai yra pirmasis „tabamis“, į kurį bilietus organizatoriams pavyko parduoti be jokios reklamos.

„Aš seniai svajojau apie renginį, kurio nereikėtų reklamuoti ir šiek tiek pavydėjau broliams latviams, kurie bilietus į kai kuriuos renginius parduodavo su vienu spaudos pranešimu. Šioje krizinėje situacijoje mes buvome priversti šį koncertą daryti be jokios reklamos, nes neturėjome nei vieno rėmėjo – ir mums tai pasiteisino. Anksčiau į kiekvieną renginį išdalindavome šimtus kvietimų rėmėjams, ko pasekoje turėdavome mažinti parduodamų bilietų skaičių, o dabar visus bilietus padėjome į prekybą“, - sakė „Tabami“ vadybininkas Tomas Ivanauskas, - „aišku, jei šį koncertą būtume darę didesnėje erdvėje, būtų reikėję labiau padirbėti, o dabar liko labai nedaug bilietų, kuriuos palikome pardavimui renginio vietoje. Tačiau visiems, kurie nespės nusipirkti bilietų ar norės koncertą pamatyti dar kartą, pažadame jį pakartoti kovo arba balandžio mėnesį“.

Nė kiek ne mažesnis susidomėjimas šiuo koncertu yra ir Klaipėdoje bei Kaune. Klaipėdoje renginio premjera įvyks vasario 20 d. klube „Dr. Who“, o Kaune – vasario 21 d. klube „Pasaka“.

Gražiausios meilės dainos, jauki aplinka ir šiltas, nuoširdus Sasha Son balsas – geriausias pasirinkimas praleisti meilės dieną bei šaltą žiemos vakarą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją