Penktadienio naktį šokio tempą bei kūno temperatūrą reguliuosiantys „Saulės kliošo“ nariai ne veltui tvirtina, jog jų tikslas yra perduoti gerą nuotaiką kitiems bei propaguoti gyvai atliekamą, nuotaikingą muziką: jau beveik 10 metų nuotaikingas diskotekų bangas keliantys muzikantai kiekvieno koncerto metu trykšta galinga energija ir neleidžia nustygti vietoje net didžiausiems paniurėliams.

2000 metų vasarą susibūrusius bendraminčius iki šiol vienija noras groti jazz, funky, disco, hiphopo stiliaus muziką. Aštuonių narių kolektyvas nuolat koncertuoja, dalyvauja džiazo festivaliuose Lietuvoje, Lenkijoje ir Estijoje bei įvairiuose dainų konkursuose.

Puikiai pasirodę „Dainų dainos“ konkurse, „Saulės kliošo“ muzikantai Klaipėdoje koncertuos po netrumpos pertraukos ir tai bus pirmasis grupės pasirodymas pajūryje su naująja vokaliste Juste Starinskaite (paskutiniosios vokalistės Daivos Starinskaitės sesuo).

„Paskutinį kartą uostamiestyje grojome per „Jūros šventę“, - teigė grupės būgnininkas Laurynas, - iš to galima prognozuoti, kad sekantis koncertas čia greičiausiai įvyks tik 2010 m. Todėl primygtinai kviečiame šį penktadienį užsukti į klubą „Dr.Who“ ir nepraleisti greičiausiai vienintelio pasirodymo pajūryje šiais metais.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją