Supratę, kas atsitiko, jie nusprendė kelias dienas praleisti šioje Viduržiemio jūros saloje. Tėvai susitiko su gera Ericos sesers drauge. Besišnekant apie artimuosius, tuo pačiu ir Ericos dainininkės karjerą, Ana papasakojo tėvams, kad jos vaikinas, kuris ir yra Josephas Baldassare, kaip tik ruošia muzikinį rinkinį. Netrukus Erica nusiuntė jam kelias savo dainas, kurias išgirdęs, Jospehas pakvietė ją į įrašų studiją Briuselyje.

Nuo tada pora dirbo ties kiekvienu „Living Theatre“ rinkiniu, rašoma atlikėjos pranešime spaudai.

Lietuvoje „It's a Lovely Day“ tapo dideliu hitu ir 2001 bei 2002 metais Erica Jennings buvo pripažinta geriausia atlikėja „Bravo“ apdovanojimuose, tačiau, dėl įvairių leidybinių priežasčių, daugiau solo darbų ji neišleido. Dabar, po ilgos pertraukos, dirbdama įrašų studijoje ir kurdama naujas dainas savo pirmajam soliniam albumui, Erica klausytojų džiaugsmui ir kritikai nusprendė pristatyti singlą „Pleasure“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją