Jau senokai pasaulyje blėsta muzikos nekuriančių DJ‘ų vardai, o tolimesnes muzikos tendencijas diktuoja tie, kurie savo publikai kartu su muzika atiduoda ir dalelę savo sielos. Tad ilgai dvejoti kurie atlikėjai taps prestižinio klubo rezidentais neteko.

Nuo pat sausio pradžios house ritmais lankytojus gundo Santi Touch, o jau šį penktadienį, sausio 23 d., kartu su legendiniu „God‘s Kitchen“ festivalių rezidentu Paul Thomas už pulto stos Lietuvos šokių muzikos vedliu tituluojamas Andy Lau. Tuo tarpu mažojoje salėje tą patį vakarą R‘n‘B ritmais šokdins Mantini.

Vos pasirodžius pirmiesiems kūriniams Paul Thomas buvo priglaustas po gerai žinomos leidybinės kompanijos „Toolroom Records“ sparneliu. „Birmingemo šypsena“ pramintas vyrukas savo pasirodymuose trykšta begaline energija ir pasak jo paties, tai buvo viena iš priežasčių, kodėl jam pasiūlė tapti legendinių festivalių bei renginių „God‘s Kitchen“ rezidentu.

Dalinęsis viena studija ir daręs „gabalus“ kartu su Funk Agenda bei Mark Night, Paul Thomas gali pasigirti ir plačia diskografija. Remiksai Deadmau5, Underworld, Josh Wink, D Ramirez, Da Hool, tai tik maža dalis produkcijos jau neminint jo paties kūrybos.

„Kas prasideda progressive house - vakaro metu gali tapti techno ir atvirkščiai – viskas priklauso nuo to kaip nusiteikę klubo lankytojai“ – pasakoja Paulas, - „mėgstu gilų skambesį, truputėlį tribal, bet svarbiausia, kad žmones muzika užvaldytų“.

Nors Sausio mėnuo eina į galą, pagrindinius Vasario mėnesio siurprizus atskleisti dar truputi anksti. Tačiau jau dabar aišku, kad šalia Andy Lau prie pulto stos jo kolegos Virus J bei M&Dsubstance. Visada laukiami svečiai bus Dj Mix ir Mamania su jų skoningai atrinkta muzika, išgirsime M-key iš “Kitoki”, o kiekvieną paskutinį mėnesio šeštadienį klubas žada virsti R’n’B bei hiphopo ritmų sostine.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją