Ši daina sukurta pasibaigus Vietnamo karui ir yra apie šalyje nebepritampančius veteranus. Daina aštriai kritikuoja valstybę, pamiršusią sužalotus kareivius, tačiau priešingą atspalvį kūriniui suteikė jo panaudojamas JAV prezidento Ronaldo Reagano rinkiminėse kampanijose.

Antra neaiškiausių dainų sąrašo vieta skirta R.E.M. kūriniui „Losing My Religion“ („Prarandant savo religiją“). Teigiama, kad ši daina nėra apie ryšio su Aukščiausiuoju praradimą, nes JAV pietinių valstijų, iš kurių kilo grupės lyderis, dialekte pavadinimo frazė reiškia „būti žlugusiam“, todėl kūrinys iš tiesų – apie nusivylimą ir meilę be atsako.

Trečioje sąrašo vietoje – grupės „The Police“ daina „Every Breath You Take“ („Kiekvienas tavo atokvėpis“). Teigiama, kad tik į dainos žodžius neįsiklausiusieji mano, jog tai meilės daina. „Yahoo“ klausia, ar dainos žodžiai „Kiekvieną naktį tu sakai: aš tave stebėsiu“ yra bent kiek romantiški.

Ketvirtoje sąrašo vietoje atsidūrė „The Beatles“ daina „Lucy in the Sky with Diamonds“ („Liusė danguje su deimantais“). Dauguma mano, kad užrašas, gavęsis sudėjus didžiąsias dainos pavadinimo raides, (LSD) yra raginimas vartoti narkotikus.

Tačiau grupės lyderis Johnas Lennonas teigė, kad dainos pavadinimas pasirinktas atsitiktinai: pagal jo sūnaus piešinį. Todėl šios dainos pavadinimo esą nevalia tiesiogiai sieti su sintetiniu narkotiku LSD.