ŽAS muzikantai pirmiausia pareikalavo 7, 4, 3 maršruto troleibuso bilietų prie lango ir būtinai priekyje. "Žasai" norėtų gyventi ne žemesniame kaip vienos ir ne aukštesnės kaip dviejų žvaigždučių kategorijos viešbutyje.

"Sveikintini viešbučiai, įskaitant ir privačius, kuriuose – aukštas aptarnavimo lygis. Viešbučiui neatitinkant reikiamo lygio, grupė jame neapsistos ir važiuos gerti", - skelbiama grupės reikalavimų sąraše. Taip pat muzikantai prašė, kad visuose kambariuose būtų Valstiečių degtinės ir pomidorų padažo degtinei užkąsti, o tualete – pabrėžiama svarbi sąlyga, - bidė š.... plauti.

ŽAS nariai organizatorių prašė parūpinti tik vieno karto per dieną maitinimą - pusryčius, tačiau pareiškė, jog norėtų maitintis tautiškuose vietinio lygio restoranuose, tokiuose kaip "čeburėkinė" prie stoties, kavinės "Žilvytis", "Čiobrelis", "Pas Haliną" Naujojoje Vilnioje.

Taip pat ŽAS iškėlė sąlygą, kad jų saugumu rūpintųsi ne mažiau kaip 10 apsaugos darbuotojų - tai Valėra ir Edgaras iš Šalčininkų, Kšyštofas ir Volodia iš Širvintų, Myša ir Sergejus Lebedius iš Šklėrių km., Vilniaus raj., Čėska Kapustnikas ir Sašokas iš Nemenčinės bei Algis ir Tolikas Mogyla iš Buivydiškių. Koncertų metu Vilniuje ir Kaune muzikantai teigė išsiteksiantys viename grimo kambaryje, saugomame apsaugos darbuotojų ir užrakinamame spyna; raktai turi būti išduoti grupės koncertų direktoriui Buratinui.

Pats grimo kambarys turės būti apšviestas žvakėmis, be veidrodžių ir pakabų. Kėdės ir stalas metaliniai.

Beje, "Diskoteka Avarija" užsisakė gyvą gaidį, kuris jiems bus reikalingas scenoje. ŽAS nariai taip pat pareiškė, kad jiems reikia gaidžio, tiesa, nepažadėjo, kad jis liks gyvas ir sveikas. Kam jiems gaidys, "žasai" nepaaiškino.