Morališkai išlipę iš ankštų paaugliškų marškinėlių, „Despotin‘ Fam“ kibo darbui į atlapus. Pirmasis triūso vaisius pavadintas „Cafeteria Inn Legend“. Tai pilnavertis albumas, iš jo kūrėjų pareikalavęs bemiegių naktų, šeimos ir draugų dėmesio, neskustų barzdų ir nugaros skausmų lenkiantis prie darbo staklių.

Laikant ranką ant šiuolaikinės urban muzikos pulso, „Cafeteria Inn Legend“ savyje talpina visą jos atmainų paletę, rašoma albumo kūrėjų pranešime. Albumo skambesio ištakų galima ieškoti senose funk ir jazz plokštelių kolekcijose, auksiniame hiphopo laikotarpyje bei visų laikų Detroito soul lobyne.

„Cafeteria Inn Legend“ dabartį apibrėžia pasaulinė beats ir nu jazz scena kartu su anglijos dubstepo fenomenu. Atmetus visas etiketes supaprastinkime tai iki eklektiško urbanistinio „Cafeteria“ fusion: gyvų instrumentų, miesto ritmų ir elektronikos.

„Cafeteria Inn Legend“ yra tik pirmasis žingsnis į ateitį, aperityvas prieš pagrindinį patiekalą – „Despotin‘ Fam“ albumą, kurio darbai jau pasiekė finišo tiesiąją. O ausį galima ruošti klausantis radijo singlo „Lovenote“ su Migloko per „Zip Fm“ ir „Opus3“, bei siunčiantis šokinio džiazo kompozicijos „Dancing Man“.

Visa Vaiperio ir Serumo „Cafeteria“ – nuo sausio 15 d. tik „Coffee Inn” tinklo kavinėse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją