Ibizai ruošiasi nuo Kalėdų

Pirmajam skrydžiui į Lietuvą besiruošiantis svečias savo atliekamą šokių muziką vadina aukščiausios kokybės techno house, kurios pagrindinis dėmuo – sprogdinanti energija.

Šią formulę Paul Woolford šiemet jau ketvirtą sezoną iš eilės taikys pagrindinėje Ibizos „Space“ terasos renginių serijoje „We Love Sundays“. Auksinėmis raidėmis pasaulio klubinėje istorijoje įrašytuose „Space“ sekmadienio renginiuose kiekvieną vasarą spindi pačios ryškiausios klubinės žvaigždės.

Praėjusią vasarą Paul Woolford nepraleido nė vieno Ibizos savaitgalio – „Space“ rezidentas „We Love Sundays“ vėliavą terasoje kėlė net 16 kartų. Su kokiu praėjusios vasaros svečiu terasos rezidentui labiausiai patiko dalintis didžėjų pultą? „Visada laukiu Jeff Mills. Negaliu atsispirti jo „The Bells“ dūžiams, griaudintiems per „Space“ garso sistemą. Tiesa, nenugalimu mano favoritu praėjusį sezoną tapo Laurent Garnier“, - pasakojo Paul Woolford.

Atlikėjas pripažįsta, kad rezidencija klube „Space“ yra užvaldžiusi visas jo mintis. „Mintys apie Ibizos vasarą visuomet pradeda kirbėti jau artėjant Kalėdoms. Imu dėlioti kūrinius, kuriuos norėčiau remiksuoti terasai. Mėgstu pasilikti daug laiko, skirto susidėlioti „Space“ muzikiniam turiniui“, - sakė Paul Woolford.

Versija skandalingajai Amy Winehouse

„Niekas negali paneigti, kad Paul Woolford yra genijus. Nesuklysime sakydami, kad šiuo metu jis rikiuojasi tarp geriausių pasaulio elektroninės muzikos prodiuserių“, - tokį komplimentą atlikėjui, kolegų draugiškai vadinamam Wooly, žeria klubinis portalas „Beatportal“.

Wooly pasaulio šokių aikšteles taip pat mėgsta stebinti triuškinančiais remiksais, sukurtais įvairių laikmečių populiariems kūriniams. Vienas paskutinių atlikėjo darbų – diskotekoms pritaikyta skandalingosios Amy Winehouse kūrinio „Love Is A Losing Game“ versija.

Bene didžiausiu tarptautiniu hitu jau du albumus išleidusio Paul Woolford karjeroje tapo kūrinys „Erotic Discourse“, įsitvirtinęs daugybėje klubinių kompiliacijų. 2006 metais išleistas kūrinys savo aktualumo nepraranda ir šiandien. Pernai šia klubine bomba savo „FabricLive“ miksą praturtino ir madingieji britai „Simian Mobile Disco“.

Sėkmės spinduliuose besimaudantį Paul Woolford „medžioja“ ne tik karščiausi pasaulio klubai, bet ir didžiausi festivaliai. Tarp šiemet jau paskelbtų Wooly pasirodymų datų galima rasti ir vieną didžiausių pasaulio festivalių – D. Britanijos „Glastonbury 2009“.

Naujas „Exit“ rezidentas – Kos

Legendinė Ibizos „Space“ terasa nesvetima ir karščiausiu nauju D. Britanijos klubinės scenos veidu tituluojamam didžėjui Kos, kuris į „Exit“ sceną kops sausio 24 dieną. Ibizoje Kos neretai svečiuojasi kartu su savo bendražygiais James Zabiela ir Nic Fanciulli – dažnais „Space“ svečiais.

Vos po kiek daugiau nei dviejų mėnesių pertraukos Kaune pasirodysiantį Kos galima drąsiai įrašyti į „Exit“ rezidentų būrį, kuriam jau ilgą laiką priklauso tokie atlikėjai kaip „King Unique“ ar G Pal su Anna Maria. „Kiekvienas šio naujo talento pasirodymas maloniai stebina išradingumu ir pačiu šviežiausiu klubiniu skambesiu. Artėjantis Kos apsilankymas „Exit“ scenoje – tikrai ne paskutinis“, - sakė klubo atstovai.

Kos garsėja ne tik išradingumu scenoje, bet ir nepaprastu darbštumu studijoje. Vien praėjusiais metais klubinis pasaulis iš Kos sulaukė puikiai kritikų įvertinto albumo „Zero To Hero“ ir net 25 naujų kūrinių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją