„Keistuolių teatras“ gimė prieš daugiau nei dvidešimt metų Muzikos akademijos studentų galvose, tarp kurių buvo Ilona Balsytė, Robertas Aleksaitis, Darius Auželis, Aidas Giniotis, Sigutis Jačėnas ir Andrius Kaniava.

Vėliau šių žmonių keliai skyrėsi, susiėjo, o jubiliejaus proga vienoje scenoje jie vėl uždainavo kartu.

Šventiškai nusiteikęs visus pasveikino Sigutis Jačėnas. Publikai žemai nusilenkė ir Andrius Kulikauskas, per dešimt metų šiame teatre sukūręs daugybę muzikos kūrinių ir aranžuočių. Garsiąją dainą „Varna Albertina“ su visais dar kartą užtraukė Robertas Aleksa.

Pirmąją koncerto dalį „Keistuolių teatras“ skyrė vaikams ir jų tėveliams, pristatydami jaunąją aktorių kartą ir dabar rodomus savo spektaklius.

Po pertraukos, scenoje pasirodė projekto „Vogtos dainos“ kūrėjai. Publikos entuziazmas ir reakcija parodė, kad nors kai kurie „keistuolių“ projektai jau neberodomi, jie nepamiršti. Visi kartu su aktoriais mielai traukė tokias dainas kaip „Šalia kelio“, „Kaip man sunku“, „Būk mano varpeliu“, „Keitės miestai“.

Daugiau įspūdžių iš koncerto - fotoreportaže:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją