Maža to, jis yra pirmasis didžėjus, atlikęs savo programą lėktuve, skrendančiame iš Paryžiaus į Ibizą.

David Guetta drauge su tokiomis žvaigždėmis kaip Tiesto bei Bob Sinclar yra tokie populiarūs diskžokėjai, kurie žengia raudonais kilimais per visus svarbiausius metų renginius, filmų, muzikos apdovanojimus, madų kolekcijų pristatymus. Sklinda gandai, kad dėl jų geriausių metų pasirodymo datų pešamasi aukcionuose, rašoma „Siemens arenos“ pranešime.

Tačiau jau kitų metų gegužės 3 d. kultiniu tapęs didžėjus, moterų numylėtinis David Guetta, pirmą kartą atvyks į Lietuvą ir surengs savo pasirodymą Vilniaus „Siemens arenoje“.

Jo dainas niūniuoja pusė pasaulio

41 metų prancūzas David Guetta turi kuo girtis. Trys auksiniais tapę albumai: „Pop Life“, „Guetta Blaster“ ir „Just a Little More Love“. Kontraktas su „L'oreal“, romanai su modeliais, remiksai pop žvaigždėms Kylie Minogue, David Bowie ir Madonna, plius keliolika populiarių rinkinių. Negalima pamiršti ir fotosesijų garsių žurnalų viršeliams bei pasirodymų privačiuose vakarėliuose San Tropeze, Honkonge, Balyje ir Holivude.

Bet, visų svarbiausia, tai, kad po kelis mėnesius topuose karaliavusias jo dainas „The World Is Mine”, „Just A Little More Love”, „In Love With Myself” ir „Love Is Gone“ niūniuoja pusė pasaulio. Pastaroji pernai buvo įvertinta „World Music Award“ apdovanojimu, o šiemet festivalyje „Winter Miami Conference“ „Love Is Gone“ kūriniui buvo suteiktas ir „Best Club Anthem Of The Year“ titulas.

Visai neseniai britų DJ MAG paskelbtame populiariausių didžėjų šimtuke, kurį išrinko keli šimtai tūkstančių gerbėjų iš viso pasaulio, David Guetta pirmą kartą pakilo taip aukštai – į penktąją vietą. Aukščiau liko tik tokie šokių muzikos grandai kaip trance muziką propaguojantys prodiuseriai Armin van Buuren, Tiësto, Paul van Dyk bei Above & Beyond. Taigi, žavingasis prancūzas tapo populiariausiu house muzikos didžėjumi pasaulyje.

Įspūdingi milijonieriaus rekordai

Aukščiausios prabos muzikos prodiuseriui ir didžėjui David Guetta nebaisios jokios ekonominės krizės. Juk jis ne vieną kartą prestižiniuose „World Music Awards“ apdovanojimuose laimėjo daugiausiai įrašų pardavusio didžėjaus prizą. Jo parduotų įrašų skaičiai tikrai įspūdingi – net trys milijonai singlų ir du milijonai albumų. Jis pirmauja visur – net pasaulio internautus pavergusiame „Youtube“, kur jo klipus jau peržiūrėjo daugiau nei 50 milijonai žmonių.

Rekordus muzikos milijonierius gerina ne tik internete, bet ir koncertuose - Brazilijoje jo pasirodymo klausėsi net 2 milijonai žmonių. Tuo tarpu, groti penktadalio milijono auditorijai - David Guetta'i jau seniai ne naujiena. Šiais metais 2009-ųjų gegužės 3-čiosios svečias iš viso surengė per 180 pasirodymų (grojo dažniau nei kas antrą dieną) ir šokdino per 4,5 milijonus žmonių visame pasaulyje.

David Guetta dainos „The world is mine“ klipas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją