Kas pirmiausiai topteli galvoje išgirdus Marijono Mikutavičiaus vardą? Praėjusį dešimtmetį menanti „Tangomanijos“ laida? Grupė „Bovy“? O gal „Trys milijonai? Greičiausiai šiuo metu – „Velnias, man patinka Kalėdos“.

Pasak klubo pranešimo spaudai, sunku net nupasakoti, kur „draugiškiausiu Lietuvos šou verslo atstovu“ vadinamas atlikėjas tik nėra nusipelnęs: karjerą praėjusio dešimtmečio pradžioje pradėjo grupėje „Bovy“, atliko partijas roko operose „Velnio nuotaka“, „Meilė ir mirtis Veronoje“, „Jūratė ir Kastytis“, o 2006-aisiais kartu su grupe „LT United“ dalyvavo „Eurovizijoje“.

Pirmasis Marijaus solinis albumas „Pasveikinkit vieni kitus” pasirodė 2004-aisiais, tapo „platininiu“ bei pelnė dainininkui du „Bravo“ apdovanojimus - „metų atlikėjo“ ir „metų albumo“ nominacijose.

Pastaruoju metu televizoriaus ekranuose M.Mikutavičius pasirodo ne tik kaip laidų ar renginių vedėjas. Šiais metais jis aktoriaus amplua pasirodė su intriguojančia šventinės televizijos istorijos „Kareivis grįžta namo“ antrąja dalimi, taip pat ryžosi naujam iššūkiui – vaidmeniui naujoje lietuviškoje kino juostoje „Sibiro Madona“.

Tačiau pastaroji veikla atlikėjui netrukdo kartais užlipti ant scenos.

Šių metų pradžioje dienos šviesą išvydusį antrąjį albumą „Baigėme mokyklą“ pristatysiantis Marijonas klube „Dr.Who“ atliks ne tik naujausias kompozicijas, bet ir neoficialiai antruoju Lietuvos himnu vadinamą kūrinį „Trys milijonai“, subtilią liaudies dainos „Ant kalno mūrai“ versiją, žinomiausius autorinius hitus „Dabar geriausi mūsų vakarai“, „Pasveikinkit vieni kitus“ bei keletą AC/DC „koverių“.

„Kviečiame penktadienį mesti sofos trynimo darbus, suplėšyti TV programą bei užsukti į „Dr.Who“ klubą pasiklausyti gyvai, o ne per televizoriaus garsiakalbius dainuojančio Marijono“, - intrigavo koncerto organizatoriai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją