Svečiui kompaniją Lietuvos šokių aikštelėse palaikys Kastis Torrau.

Kelionės – tarsi narkotikas

Paolo Mojo savo tarptautinę reputaciją užsiaugino ir fanų armiją susikūrė be atokvėpio keliaudamas po planetos šokių aikšteles. Būtent todėl jo pasirodymai suteikia progą įkvėpti karščiausių nuotaikų, kuriomis gyvena kultiniai pasaulio klubai.

Ar nesibaigiantys turai netampa rutina? „Tikrai ne, nors reikia pripažinti, kad pasitaiko visko. Didžėjavimas yra ne tik mano aistra, bet ir darbas, todėl privalau išlikti profesionalas bet kurioje situacijoje“, - sako Paolo Mojo.

Atlikėjas turų „atsikanda“ maždaug po penkių savaičių trukmės intensyvaus keliavimo. „Tiesa, vos peržengęs namų slenkstį suprantu, kad vėl noriu leistis į kelią. Tai tarsi narkotikas“, - sako didžėjus. Po pasirodymo Lietuvoje Paolo Mojo trauks į Japoniją, kur jo laukia daugelio pasaulio didžėjų mėgstamo Tokijo klubo „Womb“ scena.

Žmonės norės „nuleisti garą“

Kelionei į „Pacha“ ir „Exit“ besiruošiantis atlikėjas teigia, kad kol kas šokių aikštelėse nepastebi pasaulį krečiančios ekonominės krizės padarinių.

„Mūsų laukia labai įdomūs 2009-ieji, tačiau žmonės visuomet norės „nuleisti garą“, o klubai tam ypač tinka. Kiekvieno, kad ir garsiausio didžėjaus, per savaitę surengiančio mažiausiai pora pasirodymų skirtinguose pasaulio kraštuose, karjeroje pasitaiko apytuščių salių, tačiau to pavadinti krizės padariniais tikrai negalima“, - sako Paolo Mojo.

Rankose – dar karštas „Dancer“

Lietuvos klubuose leidybos kompanijai „Oosh!“ vadovaujantis Paolo Mojo pristatys patį naujausią savo darbą – praėjusią savaitę išleistą kūrinį „Dancer“. Šiuos, jau besibaigiančius, metus prodiuseris vadina produktyviausiais savo karjeroje.

Ką tik pasibaigęs ruduo Paolo Mojo buvo ypač derlingas. Tarp svarbiausių rudens darbų prodiuseris įvardina kartu su Jim Rivers spalį išleistą kūrinį „Ron Hardly Said“. Prie jo sėkmės prisidėjo ir auksinių rankų prodiuserio Eric Prydz sumeistrautas kūrinio remiksas. Visi Paolo Mojo kūriniai, kuriuos klubinis žurnalas „DJ Mag“ prilygina cunamiui, jau šį savaitgalį skambės „Pacha“ ir „Exit“ šokių aikštelėse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją