Naujausiame rinkinyje „ZIP Gatvė 3“ – puikiai žinomi lietuviškos scenos vardai. Tai RyRalio DJ‘s komanda, elektroninės muzikos kūrėjas Leon Somov su nuostabaus balso savininke Jazzu, švelnų roką kuriantys Flamingo bei bendram projektui susivieniję Justin Xara ir Aistė Smilgevičiūtė.

„Zip FM“ visada stengėsi palaikyti ir skatinti kokybiškos muzikos kūrėjus Lietuvoje. Tai įrodo premjerų kiekis mūsų radijo eteryje. Norime, jog klausytojai išgirstų šiek tiek kitokią, spalvingesnę, įdomesnę ir ne „muzikinėse akademijose“ pagamintą dainą. Lietuvoje išties yra daugybė labai gabių ir kūrybingų atlikėjų, kurių muzika tiesiog privalo būti išgirsta. Rinkinys „ZIP Gatvė” būtent dėl to ir atsirado, jog supažindintų kuo daugiau žmonių su kokybiška lietuviška muzika“, - sakė radijo stoties direktorė Gabrielė Šidlauskaitė.

Taip pat rinkinyje yra nemažai dėmesio vertų naujienų – tai perspektyvios grupės, laukiančios klausytojų palaikymo. Čia būtų galima paminėti „Zip FM” eteryje debiutavusius Young Gaffers su daina „Zhydras Debeselis“, retro punk stiliais improvizuojančią Migloko ar duetą „2 Foxy”, po kurio pavadinimu slepiasi muzikos prodiuseriai - Mario Basanov ir Bradka.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją