Kadangi didelę įtaką Bodrovo filmams darė rusiško roko grupės bei atlikėjai, renginyje skambės S. Bodrovo filmus įkvėpę rusiško roko grandų, tokių kaip Viktoro Cojaus, „Nautilus Pompilius“, „Agata Kristi“, „Aukcion“ kūriniai.

Vakaro data pasirinkta neatsitiktinai - Sergėjus gimė 1971 gruodžio 27 d. o 1997 m. jaunimo tarpe šis jaunasis talentas atsirado kaip naujas mūsų laikų herojus – Danila Bogrovas. Tai jaunas vaikinas, grįžęs po karo į gimtąjį miestą ir stojęs į nelygią kovą su mafija. Plačiau jis žinomas kaip „Brolis“. Nuo tada, kai „Brolis“ pateko į kino teatrus ir televizijos ekranus, jis tapo tautos numylėtiniu ir herojumi.

Sergėjų Bodrovą daugelis atsimins kaip brolį be kablelių ir didžiųjų raidžių, kaip gimtąjį ir seniai pažįstamą artimą žmogų. Sergėjaus personažai atrodė taip pat kaip realūs žmonės gatvėse, jie buvo tokie patys kaip ir mes. S. Bodrovas turėjo artimą ir intymų kontaktą su žiūrovais ir daugeliui šis aktorius tapo pavyzdžiu, autoritetu.

2002 m. rugsėjo 20 d. Karmadono uolose įvyko nelaimė ir per ledo nuošliaužą dingo 117 žmonių, tarp kurių buvo ir Sergėjus Bodrovas. Tuo metu jis ten filmavo savo naują filmą. Nuo tada apie šį aktorių nėra jokių žinių.

Ar šis vaikinas buvo nusikaltėlis, ar Robinas Hudas, klausimas liko iki šiol. Sergėjus Bodrovas vaidino pats save, t.y. paprastą vaikiną, kuris ekrane laisvai bendravo su žiūrovais ir sakė – štai aš, toks pats, kaip ir jūs.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją