Šiandien trijų merginų kolektyvas skaičiuoja antrus metus ir kartą per savaitę filmuojasi LTV laidoje „Mūsų dienos – kaip šventė".

„Kol kas didesniems planams laiko nėra: Elzė ir Girmantė dar studijuoja. Reikia išgryninti mūsų muzikinę idėją ir atsakyti sau į klausimus – kuo mes įdomios, kam reikalingos, kokią muziką grosime. Atsitiktinės muzikos Lietuvoje ir taip labai daug", – teigė „Sweet sisters" siela K.Žaldokaitė.

– Kristina, ar ne apmaudu nuolatos likti solo vokalistų užnugaryje? Juk galėtų ir „Sweet sisters" kolektyvas būti ne pritariantis vokalas, o griežti pirmuoju smuiku.

– Negaliu sakyti, kad apmaudu. Greičiau su džiaugsmu tai atliekame. Juk mes mėgstame daugiabalsiškumą! O tai bet kurio atlikėjo kūrinį padaro daug gražesnį ir melodingesnį. Visi tie "back‘o" dalykai išsirutuliojo natūraliai, iš choro. Aš pati vis kur padainuodavau, paskui mus pakvietė kaip kolektyvą, išėjome į televiziją, pasipylė skambučiai, prasidėjo pageidavimai ir siūlymai. Niekada su merginomis darbo specialiai neieškojome ir pačios į sceną nesiprašėme.

– Vadinasi, krizė jums nebaisi?

– Bent jau kol kas ir paklausa yra, ir darbų netrūksta. Žmonės ir toliau švenčia, tačiau stengiasi labiau apkarpyti savo biudžetus. Visi pageidauja kiek įmanoma mažesnio ir pigesnio varianto. Tenka derėtis. – Sakoma, kad ilgainiui žmonės būdami vienas šalia kito supanašėja. Ar per dvejus gyvavimo metus taip atsitiko ir "Sweet sisters" narėms?

– "Sweet sisters" labai skirtingos. Mes išmokome viena kitą toleruoti. Būna, kad vienai iš mūsų prasta nuotaika, tai likusios dvi tai puikiai jaučia. Rimtai susipykusios dar nė karto nebuvome. Aš jaučiuosi atsakinga už organizacinius dalykus. Girmantė pasižymi absoliučia klausa ir komunikabilumu, o Elzė turi abiejų mūsų savybių. Didžiąją savo laiko dalį praliedžiame drauge: repeticijos, filmavimai, koncertai, pietūs – tai vis mūsų laisvalaikis su darbu sumišęs.

– Koncertuojant trise gerokai sudėtingiau susiderinti ir scenos drabužius?

– Gelbsti draugų konsultacijos, tačiau ir jų nevisuomet prireikia. Per filmavimus televizijoje yra žmonės, kurie tuo rūpinasi. Nors būna, kad susibėgame visos trys pasukti galvų, kuo čia apsirengus, o kartais ir apsipirkti kartu keliaujame. Nusiperkame apdarus vienam renginiui, paskui, žiūrėk, kitam jau nebetinka... Tenka pagalvoti kaip reikiant. Turime visos pasisiuvusios ilgas juodas, kaip mes sakome, našlių sukneles. Pakanka jas papuošti vis kitais aksesuarais – skarelėmis, kaklaraiščiais, diržais ir jos vėl atrodo kaip naujos.