Vakarėlių ciklas MTV „The Block“ metus pabaigs su trenksmu, o kad trenksmas būtų girdimas net kituose Lietuvos miestuose, į svečius pasikvietė Snoop Dogg, Akon, John Legend, Ghostface (Wu Tang Clan) pasirodymus ne kartą apšildžiusį, Lil Kim turo DJ – The Talk of Paris aka DJ MDEE.

DJ MDEE yra puikiai žinomas elitinių Paryžiaus, Stokholmo, Madrido, Zagrebo ir viso pasaulio vakarėlių lankytojams, grojęs tokiuose klubuose kaip: „Le World Place“, „Le Mandalaray“, „L'Etoile Club“, „Le Vip Room“, „La Suite“, „Le Millardaire“, „Le Nirvana Lounge“ ir „Le Select Club“.

„Dažniausiai groju Paryžiuje ir Prancūzijoje, kur ir gyvenu. Galiu pasakyti, kad ten publika yra itin išlepinta ir reikli. Tačiau man taip patinka. Atėję pasilinksminti žmonės privalo gauti geros muzikos, nuotaikos ir kaifo dozę. Man patinka, kai iš manęs yra reikalaujama ir tikimąsi tobulo pasirodymo - tai mane verčia pasitempti ir niekad nestovėti vietoje. Prancūzai yra rafinuoti mados ir kulinarijos srityse, aš stengiuosi būti rafinuotas muzikoje. Manau, kad vilniečiai įvertins. Ruošiuosi sukurti šventinę nuotaiką ir sugroti vieną geriausių savo setų“, - kalbėjo DJ MDEE.

„Vilniuje dar nesu buvęs, tačiau girdėjau, kad groti čia – tikras malonumas. Neabejoju, kad šeštadienio vakaras bus tikrai išskirtinis ne tik MTV „The Block“ vakarėlio lankytojams, bet ir man pačiam“, - nekantravo muziką „Porsche“, „Hennessy“, „Moet & Chandon“, „Belvedere Vodka“, „Technics“, „Fashion TV“, „FHM“ ir „CANAL+“ reklaminiams klipams sukūręs prancūzas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją