Naujoji daina „Noriu žinoti“ susideda iš trijų harmoningai darančių dalių, kuriose atskirai skamba Egidijaus, Soliario ir Gretos balsai.

Soliaris prisipažino esantis patenkintas rezultatu ir galimybe padirbėti su tokiu patyrusiu muzikantu kaip E.Dragūnas: „Man labai patinka ši daina, tai dar vienas žingsnis kokybiškesnės muzikos link. Ji labai emocionali ir ne tuščia. Noriu pradėti kurti daug rimtesnę muziką nei anksčiau, kadangi tam susiklostė palankios aplinkybės. Gabalas, kurį pasiūlė įdainuoti Egidijus man pasirodė kiek per ramus, per lėtas, tačiau tai tik dėl to, kad buvau pripratęs prie šokių muzikos. Egis man labai daug padeda ir duoda įvairiausių patarimų“.

Vaikinas tikino, jog dainos autorystės nebūtų galima priskirti kažkuriam vienam iš jų: „Į šią dainą mes visi įdėjome dalelę savęs. Tam stulpeliui, kurį atlieku aš, pats truputėlį pakeičiau melodiją ir išbraukiau žodžius, kurie, mano nuomone, ten netiko. Taip vyko darbas“.

Pasak Soliario, tai tikrai ne paskutinis bendras jo ir Egidijaus darbas: „Jau turime dar vieną dainą ir esame numatę bendradarbiauti ateityje“.

Paklaustas apie paslaptingąją merginą Gretą, kurios balsas taip pat skamba naujajame kūrinyje, Soliaris tikino žinantis labai nedaug: „Greta yra moksleivė, šešiolikmetė. Mario Basanov ją kažkur pastebėjo, tačiau tikrai nežinau kaip ir kur. Ji labai gražiai dainuoja ir yra labai šauni. Tai mergina, turinti didelę ateitį“.

Soliario, Gretos ir E.Dragūno daina „Noriu žinoti“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją