„Keičiantis technologijoms, nusprendėme, kad tokia muzikos ir šio albumo sklaida būtų ryškesnė. Jeigu kompaktinis diskas išeina iš apyvartos, nes žmonės siunčiasi muziką iš interneto, tokia laikmena žmogui ir naudingas dalykas, ir naujiena“, - kalbėjo L. Adomaitis, pridūręs, kad, galbūt, ši šviežia idėja paskatins ir kitus atlikėjus leisti albumus tokioje laikmenoje.

Pats USB raktas bus išskirtinis, pagal specialų užsakymą, turintis papildomų funkcijų.

USB albume taip pat bus įrašyti video klipai, filmuoti Centrinėje Amerikoje, albumui skirta fotosesija ir dainų žodžiai.

Soliniame albume, kuris gimė tik po dvylikos L. Adomaičio karjeros metų, išgirsime duetus su „Pieno lazeriais“, Eurika Masyte, Tanoka ir atlikėja iš JAV Onique, „Cloud 9“ bei Vaidu Baumila.

Pasak atlikėjo, albume kalbama apie šiuolaikinį žmogaus požiūrį į vertybes, kaip keičiasi pasaulis. Jame bus galima rasti ir ironiškų gaidų ir romantiško skambesio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją