10-ajame dešimtmetyje nepaprastai išpopuliarėjusios grupės narės, kaip kalbama, praėjus trejiems metams po paskutinio grupės albumo "Forever" pasirodymo planavo vėl susiburti ir išsiruošti į gastroles.

Tačiau "Sporty Spice" Mel C sako neturinti jokio noro vėl koncertuoti su grupe.

29 metų dainininkės atstovas spaudai sakė: "Grupė negrįš kartu su ja".

Visos penkios "spaisės", tarp jų - 1998-aisiais iš grupės pasitraukusi Geri Halliwell (Džeri Halivel), šį savaitgalį turėjo susitikti prašmatniuose "Posh Spice" Victorios Beckham (Viktorijos Bekem) namuose ir aptarti populiariausių grupės dainų projektą.

Kalbama, kad grupės susivienijimo labai trokšta "Scary Spice" Mel B (Mel Bi), kuri vienintelė nėra pasirašiusi jokio kontrakto su įrašų kompanijomis.

Tačiau Mel C daro sėkmingą solinę karjerą ir nepaisydama galimybės su vėl susibūrusia grupe uždirbti milžiniškus pinigus, neseniai pareiškė, kad grįžimas į grupę "nebūtų palankus" jos karjerai.

"Spaisėms" artimas šaltinis sakė: "Sporty" gali prarasti daugiausiai. Ji nori tapti moterišku Robbie Williamso (Robio Viljamso) analogu".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją