Lauryn patinka ne tik Daivai, bet ir abiems jos kolegoms muzikantams. Pasirodo, tokio akustinio projekto idėja trijulės galvose sukosi jau senokai, tačiau tik dabar galutinai subrendo ir „išsigrynino“.

Niudžersyje gimusi Lauryn Hill solinę karjerą pradėjo lygiai prieš dešimt metų, kuomet atsisveikino su ją išpopuliarinusia įdomiojo hip-hopo grupe „The Fugees“. Tuomet pasirodė debiutinis jos albumas „The Miseducation of Lauryn Hill“. 1999-aisiais vokalistė pelnė net penkis „Grammy“ apdovanojimus – už geriausią r‘n‘b albumą, dainą, atlikimą, kaip atlikėja moteris ir kaip nauja artistė.

Labiausiai būsimą ketvirtadienio pasirodymą įkvėpęs Lauryn Hill darbas – 2002-ųjų gyvo garso albumas „Unplugged 2.0”. 2002-aisiais pasirodęs dvigubas akustinio pasirodymo MTV studijoje Niujorke metu įrašytas diskas nudžiugino daugybę Lauryn gerbėjų. Koncerte pristatytos tuomet dar negirdėtos, tačiau po debiutinio albumo labai lauktos naujos vokalistės dainos, kuriose ji kalba apie meilę, tikėjimą ir visuomenę.

Be antrojo atlikėjos albumo, Daiva, Domas ir Paco taip pat atliks ir kitus, jau „vizitinėmis kortelėmis“ tapusius kūrinius – solinius ar tuos, kurie įrašyti bendrų projektų su kitais atlikėjais metu. Tai „Superstar“, „Zion“, „Doo Wop“ ir B. Marley „No Woman No Cry“ versija ir kiti drauge su „The Fugees“ sukurti hitai – visa tai improvizuotoje „Woo“ scenoje skambės kiek kitaip, nuoširdžiai ir, be abejo, akustiškai.

Po už širdžių ir sielų sugriebsiančio koncerto už DJ pulto ropšis dažni „Woo“ ketvirtadienių svečiai – Vaiper ir Alex Dan. Jie vakarą pratęs dar bent keliomis valandomis, tad penktadienio rytas gali kiek pasivėlinti. „Tribute to Lauryn Hill“ – jau ketvirtadienį, lapkričio 20-ąją, nuo 21.00.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją