Sėkmę atnešusi daina nuo įprastinio lietuviško standarto skiriasi aukšta kokybe, originalumu. Prie kūrinio sėkmės prisidėjo garsus gitaros meistras ir profesionalus kompozitorius Martynas Kuliavas, kadaise sukūręs grupę „Bovy“ ir šiuo metu dirbantis su naujuoju savo projektu „Ingenious“.

Pasak atlikėjos pranešimo spaudai, jos pasirodymai dėmesį prikausto kūrinių unikalumu bei gyvu atlikimu, o patys muzikantai – nuoširdumu. Viena esminių Živilės nuostatų – kuo didesnė kūrinių įvairovė – susirinkusiems nuobodžiauti neleidžia.

Visą traukinių stabdymo programą Živilė Ba atskleis viešai lapkričio 12 d., šį trečiadienį, klube „Tamsta“, 21 val. Programą sudarys jau puikiai žinomi kūriniai, tokie, kaip „Jazz“ (liet. džiazas), „Weather forecast“ (liet. orų prognozė) ir kt., bei mažai kam girdėti kūriniai - „Plan“ (liet. planas) ir „Storm“ (liet. audra).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją