„Mūsų misija – skleisti Lietuvoje kokybiškos muzikos bangą, apie ką galvojame kas dieną tobulindami „Zip FM“ tinklelį. Papildę „ZIP Clubbing“ seriją vieno geriausių pasaulyje house muzikos didžėjaus laida, nežadame sustoti. Ateityje savo klausytojus ir toliau stengsimės stebinti ne tik geriausia muzika, bet ir visame pasaulyje puikiai žinomomis laidomis“, - pranešime spaudai sakė „Zip FM“ direktorė Gabrielė Šidlauskaitė.

David Guetta, didžėjaus karjerą pradėjęs vos 13 metų, savo diskografijoje turi keturis rinkinius. Juos puikiai įvertino house muzikos mylėtojai, o tokias dainas kaip „The World Is Mine”, „Just A Little More Love” ar „In Love With Myself” niūniuoja pusė pasaulio.

Šiemet vienas įtakingiausių elektroninės muzikos žurnalų „DJ Mag“ David Guetta skyrė penktąją vietą geriausių pasaulio didžėjų šimtuko sąraše. Jis taip pat buvo nominuotas „MTV Europe Music Awards“ kategorijoje „Best French Act”.

„ZIP Clubbing“ – serija autorinių laidų, kurias veda žinomiausi Lietuvos didžėjai bei prodiuseriai. Tarp jų - „Metal On Metal“, „Gatvės lygos“ reperiai, Vidis, „Amenų broliai“ ir kiti puikia pažįstami veidai. Čia taip pat skamba pasaulinio garso didžėjų Armin Van Buuren, John Digweed, Carl Cox ir DJ Swerve laidos. Lapkričio 7 dieną šią kompaniją papildo ir David Guetta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją