Svečias iš Londono lips ant scenos ir šeštadienio naktį, kuomet kartu su DJ Mindaugėliu įsitvirtins Kaune veikiančio klubo „Exit“ tribūnoje, rašoma organizatorių, agentūros „Atari“ pranešime spaudai.

Ginklas ar mobilus telefonas?

Nors žurnalistai Kos vadina „nauju veidu“, kelionei į Lietuvą besiruošiančiam didžėjui patirties scenoje tikrai netrūksta. Pusę planetos klubų Kos išmaišė kartu su tamsiąja dueto „Deep Dish“ puse Dubfire. Pernai sunkiasvorė klubinė žvaigždė pakvietė Kos tapti oficialiu warm-up didžėjumi, lydinčiu Dubfire koncertinių turų metu.

Kitą pusę pasaulio šokių aikštelių Kos aplankė išsiruošęs į „One + One“ turą, skirtą bendro James Zabiela ir Nick Fanciulli projekto pristatymui. Trijulei kelionėje teko patirti galybę nuotykių, kurių keisčiausi susiję su nameliu ant ratų. Juo didžėjai iš klubo į klubą blaškėsi po JAV platybes.

„Baisiausias nutiko Naujojoje Meksikoje – piečiausioje JAV valstijoje. Kelionėje po ratais pasipainiojo vietiniai vaikinai, kurie juokais bandė užkirsti mums kelią. Iš pusiausvyros išvestas Kos atkišo jiems vidurinį pirštą, o viskas baigėsi tikromis autolenktynėmis! Vienu metu atrodė, kad jie nusitaikė į mus ginklu... Buvome ne juokais išsigandę, tačiau vėliau paaiškėjo, kad ten tebuvo mobilus telefonas“, - pasakojo James Zabiela.

Klube „The End“ – atominės naktys

Laisvu nuo pasaulinių turų metu Kos kartu su Nic Fanciulli kuruoja renginių seriją „Atomic“ legendiniame Londono klube „The End“. Tiesa, 2009-ųjų pradžioje net 13 metų D. Britanijos sostinę šokdinęs klubas planuoja užverti duris. Bičiuliams teks ieškoti naujos vietos renginiams, kuriuos „The End“ šiandien vadina atominiais.

„Išradingas prie didžėjų pulto ir darbštus kaip bitė studijoje“, - taip apie Kos kalba jo kolegos didžėjai. Ir jie yra teisūs. 2007-ųjų pabaigoje klubinį pasaulį maloniai nustebinęs albumu „Zero to Hero“, Kos nemažina apsukų ir šiemet. Vien praėjusį mėnesį prodiuseris į dienos šviesą išleido penkis kūrinius, iš kurių du – aukščiausiais balais vertinami remiksai. Visos karščiausios šokių muzikos naujienos jau šį savaitgalį skambės po „Pacha“ ir „Exit“ stogu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją